Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.woensdag 4 augustus 2010

Kijk Syl....zo netjes is het!

Zolang wij ons huis bewonen, heb ik het kleinste slaapkamertje als mijn naaikamer tot mijn beschikking. Maar in de loop der jaren is mijn hobbyruimte steeds voller geworden. Sylvia is hier laatst nog eens geweest, en zucht dan: dat je hier iets kunt doen, Yvon....En eigenlijk heeft ze helemaal gelijk! Maar kijk Syl...het is eindelijk opgeruimd! De tafel is nu vrij van allerlei stapeltjes, en de Husq is naar zolder verhuisd.
Ook de kasten zien er weer geordend uit, en de manden en dozen die onder en naast de tafel stonden zijn ook weg...niet helemaal hoor, maar een verdieping hoger.

Kijk, hier staat alles nu....netjes, uitgezocht en uit de looprichting.


Ook Shirley en Charlotte logeren voortaan op zolder....scheelt weer een sta-in-de-weg beneden.En ach, soms kom je dan ook weer iets nostalgisch tegen, zoals dit quiltje. Werner heeft het jaren geleden ingestuurt voor de Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde. Zijn commentaar destijds: ach mam, ik heb nu al eens op de ATT gehangen, moet jij nog maar eens voor elkaar krijgen! En zo is het maar net.
In ieder geval ben ik helemaal in mijn nopjes met een opgeruimde zolder en hobbykamer. Ik heb Rob plechtig beloofd om er nooit meer zo'n wanorde van te maken.
Trouwens, Rob heeft wel het meeste werk verzet: hij heeft alle overbodige spullen die al jaren stof stonden te verzamelen op de zolder, afgevoerd naar de milieustraat.
Lieve schat...bedankt voor je hulp!! XX
2 opmerkingen:

 1. Och als je veel hobby's hebt, heb je ook veel spullen!!

  Maar af en toe eens flink opruimen is beslist nodig!!

  Je kunt nu weer even, het ziet er weer keurig uit!!

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. W*O*W.....jammer dat ik geen tijd heb, anders kwam ik even langs: ik geloof mijn ogen niet.........hahah.
  flauw he!
  maar het ziet er top uit, meis, en nu kun je nog mooiere dingen maken, want als je dat al in de vorige situatie kon, kan het alleen maar beter!!!
  geniet er maar van, liefs, Syl

  BeantwoordenVerwijderen