Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.dinsdag 5 april 2011

Nieuwe foto's...

Na 19 dagen vrijwillige scheiding, is het heeeeeeeel prettig om weer samen te zijn!!! Zoals jullie zien hebben we de bank al helemaal ingewijd. Een paar deurposten zijn eigenhandig onderhanden genomen door mij. Met een enorm hippe stofbril waar ik zo ongeveer achter verdwijn...maar het helpt wel tegen stofjes in mijn lenzen.
Als je je huis renoveert heb je ook een beetje afval...en dat wordt gewoon in de tuin gedumpt.
Mijn naaikamertje was ook een dag onbereikbaar....maar er staat een nieuw kozijn in.
Op dit moment vinden de werkzaamheden zich in de afrondingsfase. Morgen komt de stucadoor weer terug voor wat spuitwerk, komt de voordeur, hier en daar nog een latje.....De metselaar komt vanavond voor het metselwerk aan de achtergevel, de voeger komt ook morgen. Als klap op de vuurpijl hebben we besloten om ons huis te laten schilderen door de schilder. Het is best veel werk, en een prof kan het stukken beter dan wij.

Als laatste blijft over de tuin. De sierbestrating staat al startklaar, het is wachten op het moment dat de tuin niet meer in beslaggenomen wordt door anderen.

6 opmerkingen:

 1. Hoi Yvonne,

  Wat zul je blij zijn dat het einde nadert!!

  Poe...al die troep en stof, is niet niks he!
  Maar je hebt je kranig geweerd!!

  Dat word genieten straks!

  Groetjes Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ha, daar is ze weer.........en hij ook!!
  wat zullen jullie blij zijn, gezellig bij elkaar en alles schiet op!!
  is ook fijn, hoor, door een schilder te laten doen: die zijn veeeeeeel sneller!!!!
  hou je taai met de laatste loodjes, liefs, mij

  BeantwoordenVerwijderen
 3. fijn dat alles weer thuis is..... nu nog de laatste loodjes en dan kan je feestje beginnen...... sterkte voor de laatste loodjes.... en tot gauw. en de groeten aan je DH.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk dat jullie bijna klaar zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk dat het opschiet en ook heerlijk dat je weer "herenigt" bent met je maatje. Het was leuk om je verhalen over het verloop van de verbouwing te volgen. Nu wij nog.... hihihihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. nou gelukkig zijn jullie weer herenigt
  en toen ik de foto van je zag met het schuurap. dacht ik eerst dat je de deur aan het strijken was...

  BeantwoordenVerwijderen