Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.donderdag 10 november 2011

Bruine kerststerren

Precies 14 dagen geleden kocht ik op de regiodag de bruine kerststofjes. Ik was er redelijk snel uit wat ik er van ging maken: sterren, het meest favoriete blok van Rob [en mij]. Toen was het even puzzelen en rekenen. Want de lapjes die ik had, waren fat eights....dus een stukje stof van 25x55 cm....van iedere kleur had ik er 2, dus dat is dan weer een fat quarter...een lapje van 50x55 cm. Ook met de achtergrondstof was het even puzzelen, en als je goed kijkt hebben 2 sterren een andere achtergrond. En het was ook sport om zoveel mogelijk sterren te maken, want ja..ik hou nu eenmaal van grotere quilts. Deze hoort daar dus eigenlijk niet bij, want hij is 52x52 inch. Ik denk dat ik hem op tafel leg....ook leuk toch?


Even een close-up...de puntjes zijn puntjes gebleven...Ik vind het zelf een mooie quilttop geworden. Vandaag dus sandwichen en ik kan gaan quilten. En dat wordt handwerk!


2 opmerkingen:

 1. tis tie mooi geworden, meis!!
  en die andere ondergrond bij twee van de blokken vind ik juist altijd erg leuk: wordt je quilt levendiger van!!
  good work, Girl!!!
  en nu quilten, lekker rustig klusje.
  Ik ben aan het biezen en daar heb ik toch altijd zo'n hekel aan.
  Eerst naar de gevelreininging......;).....en dan weer verder.
  liefs, Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, dat heb je snel gedaan!
  Mooi hoor en die andere achtergrond maakt het juist leuker (vind ik).

  BeantwoordenVerwijderen