Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.vrijdag 16 december 2011

Kerst!

Heerlijk....de boom staat! Ons huis komt langzaam maar zeker in kerstsfeer....een warme tijd in deze koude, kille wereld. Het was nog even zoeken naar een betaalbare boom....want op ons dorp werd de hoofdprijs gevraagd. Maar een paar dorpen verderop vonden we toch een mooie boom, voor een redelijke prijs. Tja, we blijven Hollanders ;-).

Deze krans heb ik al een paar jaar, en hij blijft leuk. Er zitten kleine lichtjes in, en dat geeft een stralend effect.Dit dienblad is eigenlijk bedoeld om foto's in te doen. Maar ik vind kantachtige borduurtjes veeeeeel mooier. Deze week kwam het er eindelijk van om 4 geschikte patroontjes te vinden in mijn collectie machineborduurtjes en ze ook uit te borduren. Je kunt het makkelijk verwisselen als er iets anders in moet. Zo kun je variƫren....en daar hou ik van!

2 opmerkingen:

 1. ziet er weer gezellig uit bij je, meis!!
  en je borduurtjes zijn schattig geworden!
  morgen gaan wij maar eens aan de kerstversiering beginnen.....
  liefs, Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi!!! en je dienblad ..DAT IS LEUK....wat een uitvinding, super gedaan

  BeantwoordenVerwijderen