Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.vrijdag 21 februari 2014

Salomo!

Al een tijdje spookte hij door mijn hoofd....een uil. Niet zo maar eentje, nee, hij is gemaakt met mijn borduurmachine.
Het is best een heel project, waar je toch nog even het koppie moet bijhouden.
De uil bestaat uit 4 delen, die je naderhand weer met de naaimachine tot een geheel maakt.
De uil staat heel stevig, hij heeft een zakje zand gekregen zodat hij niet omvalt.
Je kunt hem dus ook als deurstopper gebruiken. Maar daar vind ik mijn Salomo te mooi voor, en hij mag er gewoon gezellig bij staan.
Ik vond het erg leuk om dit project te maken, dus wie weet krijgt Salomo nog een vriendje....

11 opmerkingen:

 1. De uil is idd veel te mooi om ergens op de grond neer te zetten. Zo staat hij er gezellig bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi. Knap gedaan, lijkt me een heel karwei!!

  Fijn weekend.

  Groetjes Thea ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ha, wat een vrolijk vriendje!!! En maak nog maar een broertje voor hem, best nog wel tijd tot maart.....toch???.....:)
  liefs, Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie stoffen! En een goed patroon, goed model.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooi. Super gave stoffen. Zelf bedacht of is het een patroon?
  Mvg. Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is leuk he. Hij staat hier inmiddels al een jaar de woonkamerdeur open te houden. Op het moment ben ik aan nr. 5 bezig. Wel wat werk maar dan heb je wel iets leuks.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Liefste Yvonne, mooie werkjes en een tof blogspotje. Ik ga me eventjes voorstellen. Ik ben belgische en ben, nadat mijn man van een zware ziekte van me gegaan is, een jaar daarna naar Duitsland gaan wonen. om te proberen een nieuw leventje te beginnen. Dat is me na een lange tijd, dan ook gelukt. En een tijdje terug, heb ik ook mijn levensdroom laten uitkomen. Ik ben heel graag met mensen tesamen. Heb een eigen atelier, om te knutselen met vele verschillende generationen. Graag wil ik je ook mijn knutselwinkeltje bekent maken. Ik heb heel veel verschillend om te knutselen, naaien, mooie knopjes, charms en nog veel meer .. misschien ben je interesseert, eens een kijkje te nemen bij me. Dat zou ik heel tof vinden! Het winkeltje is in vele talen en ook in het nederlands. wordt automatisch in de verschillende talen omgezet. Ik moet nog kijken dat het in het nederlands alles goed verstaanbaar daar staat. mijn LINK naar mijn winkeltje vindt je in mijn blogspotje terug op de rechter zijde. Als je wil, jkan je graag mijn bannertje op je blogspotje zetten en het me doorgeven, Ik geef daarvoor een mooi dankje terug! Geef a.u.b. mijn Link en Bannertje aan de Knutselvrienden in Belgie en Nederland verder, We leveren ook altijd zo snel als mogelijk, ook in Europa!! Vele lieve groetjes van Marina an ik hoop op een reactie en ook tot binnenkort! We geven deze week 10% korting Aktion Happy days.. Vele groetjes van Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. watt ne goile oile :-)
  die eule ist schööööööööön

  liebe grüße birgit

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooi uil heb je gemaakt,Yvonne.
  Prachtige stofjes heb je gebruikt.
  Liefs
  Swaani

  BeantwoordenVerwijderen