Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.maandag 13 juli 2009

Stitchers Angel Swap

Vandaag kreeg ik van Helen een uitnodiging om weer deel te nemen aan de Stitchers Angel Swap.
Dat is zo ontzettend leuk om te doen!
Helen is een Australische dame, die ontzettend leuke dingen ontwerpt. Ze heeft een weblog waarvan je gaat watertanden, al die leuke items.
Kijk hier maar eens....
Vorig jaar heb ik ook mee gedaan met deze swap, en heb toen hele leuke en handige dingen gekregen van Lisa, uit Melbourne. Op mijn beurt moest ik mijn kadootjes naar Carolin sturen in Colorado, USA.
Dit jaar zijn de regels ietsje anders: je moet nu een weblog hebben en internationaal ruilen. Helen regelt voor wie je iets maakt, je moet zolang mogelijk anoniem blijven..pas op het allerlaatst maak je je identiteit bekend.

2 opmerkingen:

 1. hoi Yvonne, wat leuk om hier aan mee te doen...
  maar een vraagje... is dit alleen stitcherie, of ook appliceren????
  tot later

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yvonne, het lijkt me heel leuk om hieraan mee te doen, maar heb ik het goed begrepen dat je in 7 weken drie dingen met het rozenthema moet maken? Dat red ik nooit want ik ga in die tijd ook nog op vakantie.
  Wel jammer dan. Groetjes Riet

  BeantwoordenVerwijderen