Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.maandag 6 juli 2009

Warme dagen

De afgelopen dagen liep de temperatuur hoog op...en ook binnenshuis was het niet meer koel te krijgen.

Wat doe je dan als kat...je gaat op zoek naar een alternatief.

Latif vindt dat de beste verkoeling te vinden is in de wastafel.....

Onnodig om te zeggen dat ik toch blij ben dat de buitentemperaturen gaan dalen....Zaken als het huishouden kunnen dan weer in een normaal tempo, zonder klotsende oksels en een waterval op je rug, worden uitgevoerd.

3 opmerkingen:

 1. Helemaal top hoe die katten hun plek opzoeken. Ik ben ook blij als de temperatuur een beetje omlaag gaat, dan kun je weer normaal leven.
  groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heerlijk... zo'n kat.....
  maar inderdaad, je kunt ( helaas ) weer aan het huishouden werken.....
  p.s. nog bedankt voor je raktie op mijn web-log.... wat ben jij snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach wat een schat zo. Mijn tante heeft een new foundlander (zo'n hele grote hond met veel haar) en die gaat als het warm is altijd op de plavuizen liggen.
  Sifra is de hele dag buitenals het warm is, het kan haar niet warm genoeg zijn, ze ligt dan languit in de zon te slapen. 's Nachts is ze dan ook buiten, maar dan is ze van alles aan het doen (wat ik beter niet kan weten denk ik). Gezellig zo'n kat. Gelukkig is het ook wel eens slecht weer en is ze ook wel eens binnen.

  BeantwoordenVerwijderen