Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.dinsdag 18 augustus 2009

Hoogte- en dieptepunten.
Afgelopen week is er veel gebeurd. Ik ben weer een jaartje ouder geworden, op 9 augustus. Op deze dag lekker verwend met o.a. bloemen, heerlijke eau de toilette van Dior, en een aardig bedrag in euro's. Waar ik die inmiddels heb uitgegeven lees je zo meteen.

Op 14 augustus waren we ook nog 23 jaar getrouwd...
Een dieptepunt was dat Rob vanaf vorige week maandag best ziek is geweest. Nee, niet de gevreesde Mexicaanse griep, maar het was toch erg genoeg om de huisarts aan het bed te hebben. Gelukkig is Rob inmiddels weer helemaal hersteld, dankzij een anti-bioticakuur.
Een ander hoogtepunt was dat Werner afgelopen donderdag in de FullFlightSimulator van de Boeing 737-800 een training van piloten in opleiding heeft meegemaakt. Hij vond het helemaal geweldig. De training vond plaats onder leiding van Han Dercksen, een gezagvoerder op een Boeing 747-400, en tevens instructeur voor de FFS.


De training duurde de hele avond, en na afloop mocht Werner, met nog een andere dame, ook een stukje ''vliegen''. Dat was pas echt kicken......ik mocht er ook getuige van zijn [mijn moederhart gloeit nog na van trots!].


De dag erna kreeg Werner een zeer positief mailtje van Han...het blijkt dat Werner absoluut aanleg heeft om verkeersvlieger te worden!!!!


Gisteren had Werner ook de laatste vlucht van de minicursus op Seppe, en ook daar was de instructeur absoluut positief. De vlucht was een overland van Seppe naar Midden-Zeeland. Dat was een navigatievlucht...en erg leuk om te doen. Midden-Zeeland heeft een graslandingsbaan, en ook dat was nieuw voor Werner. Echter, hij zet de Robin aan de grond, alsof hij dat al jaren doet....ook het opstijgen ging prima.


Het doet je echt wat, als je zoon de complete controle over het toestel heeft...ik ben meegvlogen, en heb me geen moment angstig gevoeld.


Dus Werner, ga keihard aan de slag, en zorg dat je je HAVO haalt, dan kun je snel beginnen aan je droomopleiding.
Vandaag was weer een topdag......ik ben samen met Rob naar Kantje-boord in Amsterdam geweest. Quiltwinkels vind ik heel erg leuk om te bezoeken, maar dit was echt Hemel op Aarde!


Wat een spullen zijn daar....het is maar goed dat je daar niet kan pinnen, anders waren we nu platzak.


Ik had in de webwinkel al een mooi pakket gezien, en heb het nu eindelijk in mijn bezit..

Natuurlijk was er nog veel meer moois, ik heb het even bij elkaar gelegd....
Dit is nog niet alles, want ik heb zelf nog stof, kant en benodigdheden bij elkaar gezocht. Er is zoveel, dat het kiezen echt moeilijk is...
Tot slot nog een mooi zalmrose pakket, dat kon ik echt niet laten liggen...


Ook ga ik een poging wagen om zelf een strapless BH te maken...ik heb er al voorgevormde cups en elastiek met antislip voor gekocht. Nu alleen nog een flink pakket met tijd....

7 opmerkingen:

 1. Wat prachtig allemaal, ik ben benieuwd wat voor moois je hier allemaal van gaat maken.

  Cisca (Costa)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oeps, dat ziet er prachtig uit. Maar show je ook iets wanneer het klaar is? Daar ben ik wel heel benieuwd naar naturlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een feest Yvonne, ziet er mooi uit de stofjes, ben benieuwd naar het resultaat.
  gr. IngridL

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie spullen allemaal, dat zal wel heel mooi worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er heel mooi uit, ben heel benieuwd naar het eindresultaat. Het lijkt me ontzettend moeilijk om zoiets te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. \wat mooie setjes heb je uitgezocht. Verleidelijk he, net zo erg als quiltstoffen. Ben heel benieuwd hoe het allemaal gaat worden.
  Wat stoer van je zoon, dat hij al zelf gevlogen heeft. Moet voor jullie een geweldige ervaring zijn geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, da's wel jammer he, ze zouden bij Kantje Boord ook pakjes met tijd moeten verkopen! Geniet van je aankopen en ik hoop dat er veel moois uit komt.

  BeantwoordenVerwijderen