Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.woensdag 28 oktober 2009

Sneak peak...

De stoffen voor deze quilt lagen ook inmiddels al een jaar te wachten...Het probleem was dat ik er geen goed patroon voor vond. Maar soms zie je op een forum ergens een leuk blok, en dat inspireert dan direct tot een nieuw idee.
Ik heb het blok iets in afmeting gewijzigd, omdat ik immers ''vast'' zat aan de plaatjesstof. De stof is van Makower, één van mijn favoriete stofontwerpers, en heeft de toepasselijke naam: Festive Cats.
Bij de stofserie hoort ook een prachtige randstof, en die maakt een top altijd echt af! Het quiltwerk moet nog wel even gedaan worden.....De maat van de quilt past ook bij mij: 180x180 cm.
De top mag morgen mee naar de regiodag Rivierenland, van het Quiltersgilde. Morgen dus een ''daggie-uit'', altijd erg gezellig, en veel kletsen, en ondertussen ook nog een workshopje...Een verslag volgt...

4 opmerkingen:

 1. Dus daar was jij zo druk mee! 't Is ook weer een joekel zeg. Ik zal'm morgen eens even goed van dichtbij bekijken. Truste.
  Willeke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het eerste wat ik dacht bij het zien van de foto van het geheel: het is een echte Yvonne joekel hahahaha
  Fijne dag morgen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lekkere vrolijke bonte en grote quilt. Super.
  veel plezier op de regiodag.
  groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het kon weer geen kleintje worden, he??!!
  groetjes, syl

  BeantwoordenVerwijderen