Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.woensdag 17 februari 2010

Gevonden!

YES! Het boek waar ik zo naar op zoek was, werd eind vorige week te koop aangeboden op Marktplaats. Ik heb de verkoper persoonlijk gemaild en een bedrag geboden. Daar ging ze mee accoord.. Ik wilde dit boek zo graag hebben, omdat ik de Kerstmerklap van 1994 zon ontzettend mooi vindt. De krans met Kerstrozen is een echte blikvanger...en de bijzondere letters en andere figuurtjes....ik ben er echt wèg van!
Vanmorgen lag het boek op de deurmat. Nu nog op zoek naar mooie letters, want ik wil de lap echt aanpassen op onze initialen.

Als extraatje heeft de verkoopster er een DMCkaart met kerstborduurtjes bijgedaan...een erg leuke verrassing!


5 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! Wat goed zeg. We moeten binnenkort eens een boekenochtendje houden om elkaars aankopen door te bladeren. Al kwekkend natuurlijk....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. middagje mag ook... Ik wil je Holland Mandala ook wel weer eens bewonderen..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yvonne, geniet van je mooie boek, ik heb hem pas geleend bij de bieb en er lekker ingesnuffeld. Er staan prachtige patronen in.
  Jouw weekend kan niet meer stuk!
  Groetjes Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. das een heel mooi boek hoor, knuffs vero

  BeantwoordenVerwijderen