Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.



Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.



vrijdag 12 november 2010

Hartenwens..

Al jaren ben ik op zoek naar een bustier. In de lingeriewinkels zijn het meestal kostbare dingen, of vind ik ze niet mooi, of passen niet naar mijn zin. Tja...wat doe je dan als lingeriemaken je hobby is??? Juist...je gaat op zoek naar een patroon, een mooi stukje kant en lycra. Vervolgens maak je het gewoon zelf. Wat een schik heb je dan: het past, en is niet kostbaar. Het patroon is van Merckwaerdigh....Dit smaakt naar meer....een zwarte of zo!

7 opmerkingen:

  1. SEXY!! En heel erg mooi. Meid wat knap toch. Heb je het zwarte kant al in huis? Ik ben heel benieuwd hoe die gaat worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is heel erg mooi geworden!
    Smaakt zeker naar meer, ben benieuwd naar de volgende!

    Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 'vervolgens maak je het gewoon zelf' schrijft ze dan.........:)
    meid, wat knap!!!
    wat zul je er kek uitzien met deze bustier aan!!!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. zwart zou inderdaad mooi zijn, maar ook rood, blauw, groen .......

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dag Yvonne,

    ik zie dat je erg leuk bezig bent met het Lutterloh Systeem. Ik heb ook gelezen dat je zin hebt om meer lingerie te maken. Het toeval wil dat ik een speciale uitgave van Lutterloh heb die behoorlijk wat bad- en ondermode bevat.

    Ik ben net als jij erg enthousiast over het Lutterloh Systeem en ik ben dan ook driftig aan het zoeken naar mensen die dat ook zijn.
    Ik heb een Lutterloh Collectie waar ik best trots op ben, ze strekt van 1936 tot zo'n beetje nu, maar ik mist nog een aantal supplementen.

    Dus mijn onbescheiden vraag aan je is:
    Welke supplementjes heb jij in huis ? En ook niet onbelangrijk: Welke supplementen lijken je leuk (jaren of perioden) wil jij nog iets van maken ?

    Laat iets van je horen, vind ik leuk.

    Groetjes, Sander Tel.
    sandertel@yahoo.com

    BeantwoordenVerwijderen