Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.



Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.



woensdag 3 november 2010

Jassenparade....

De jassenparade houdt nog even aan...het is ook zo leuk om te doen, jassen maken in allerlei soorten stof.
De eerste foto is een jackje in een soort krokodillenprint. Nee....geen echte krokodil, maar een leuke imitatie. Het jack sluit met een rits, die iets schuin loopt. En het zit heerlijk! Het is model 122 uit supplement 274uit Lutterloh.
De volgende jas is een buitenjas. De jas is gevoerd met een gewatteerde voering. Ik was dringend aan een iets dikkere jas toe. Ik heb wel een wollen jas, maar die wordt toch wat frisjes als het kouder is en wat waait. Maar deze jas zal niet geschikt zijn voor echt vriezend winterweer, maar tot het zover is zal ik er veel plezier van hebben. De kraag is ook leuk als hij als een reverskraag plat ligt... Het is model 128 uit supplement 259 van Lutterloh.



De laatste jas is TE KOOP! Het is een jas van een soort imitatie-lammy. De jas is in het echt donkerder, meer een soort leverkleur. De jas heeft een shawlkraag, en sluit met houtje-touwtje. Het is een wat langer model, dus ideaal voor koude dagen. Ik heb de jas eigenlijk nooit gedragen....hij zit mij te ruim...Tja, soms heb je dat als je alles zelf maakt, dan valt iets weleens wat anders uit dan je van te voren dacht. Heb je interesse, laat het dan weten op mijn blog.

3 opmerkingen:

  1. Je 1e jasje vind ik super gaaf. Mooi stofje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jeetje wat een productie!!
    maar allemaal erg leuk hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die eerste jas is echt super.
    Kun je al die mooie setjes die je hebt gemaakt nog wel aan?

    BeantwoordenVerwijderen