Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.



Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.



zondag 21 november 2010

Nog eentje dan...

Vorige week kreeg ik het nieuwe supplement van Lutterloh binnen per post. Daar stond een patroon in waar ik stilletjes op hoopte: voor een winterjas. Ik had vorig jaar al een mooie lap gekocht. Het is kunstleer met een soort borgvoering. Eigenlijk heb je voor deze stof een eenvoudig model nodig, zonder figuurnaden, maar wél met deelnaden. Op die manier kun je de naden met de stof een leuk accent geven. Ik sta op de foto of het pijn doet, maar nee hoor....de jas zit heerlijk, en warm! Ik heb voor de sluiting een soort haken gebruikt, is weer eens wat anders. De jas is ook niet scheef, maar het voorpand loopt gewoon schuin naar boven. Er zit geen kraag op, maar een soort opgeknipte halsrand. En een warme sjaal erbij doet de rest. Nieuwsgierig geworden naar de andere modellen in het Lutterlohsupplement? Kijk dan hier!

7 opmerkingen:

  1. Zo, dat is een mooie jas geworden hoor, en die sluitingen passen er erg mooi bij.
    Maar wat kijk je streng op de foto Haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oeps, wat kijk je boos....;;))
    groetjes, Syl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. weer een prachtig stuk voor de zlefmaak collectie...... staat je goed, nu nog lief lachen.....dan komt alles goed.....tot later.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja idd, je kijkt niet zoals het voelt!!! Hihihihi.....we kunnen ook niet alemaal heel de dag met een big smile lopen!

    Maar de jas is weer super!

    Ik zou er niet aan beginnen!!Ik naai veel, maar de laatste 15 jaar helemaal geen jassen meer!

    Fijne week,wij gaan de verjaardag van onze jongste kleinzoon vieren vandaag.Eten daar een kopje soep mee, dus lekker makkelijk!

    Groetjes Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik had wel een iets betere foto kunnen maken.. SORRY DAMES,, groetjes Werner!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. een hele leuke jas Yvon mijn complimenten

    groeten susan

    BeantwoordenVerwijderen
  7. een hele mooie jas, ik ga niets zeggen over de foto, hahah alleen dat je veel mooier bent zonder bril , dan komen je mooi blauwe ogen beter uit en de vele kg lichter
    bravo , dat vraagt karakter

    BeantwoordenVerwijderen