Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.donderdag 6 januari 2011

Vakliteratuur....

Allereerst wil ik iedere bezoeker van mijn blog een zeer voorspoedig 2011 toewensen!! Het nieuwe jaar begint erg goed, want vandaag viel de Quiltmania op mijn deurmat. Ik ben al vele jaren geabonneerd op dit geweldige blad, wat ik eigenlijk een vakblad voor de quilters vindt. Mooie reportages van gerenommeerde quilters, prachtige foto's, verslagen van internationale quilttentoonstellingen en niet te vergeten de prachtige patronen! Een inspirerend blad voor menig quilter. Ik heb het al vluchtig doorgekeken, maar doe dat dit weekend nog eens uitgebreid onder het genot van een potje thee.

Gisteren heb ik dit bordje gekocht.....spreekt voor zich!!

3 opmerkingen:

 1. leuk bordje.......toch maar een andere haarkleur aan laten meten???

  vakliteratuur, volgens mij heb je een heel ander vak. Wordt het niet eens tijd voor dokterromannetjes....;)

  liefs, Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooohhh je hebt je haar laten blonderen ? hahhaha
  Nieuw figuur en een nieuwe haarkleur voor 2011 ?
  geniet er maar van , blond zijn heeft veeeel voordelen hoor, ik was vroeger 10 jaar lang blond ,maar nu een leuke brunette.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Word jij niet alleen dunner maar ook blonder?
  Ik las net ook je vorige logje. Mooie kleding heb je weer gemaakt. Die sokken heb je toch niet onder die mooie jurk gedragen he!?

  BeantwoordenVerwijderen