Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.woensdag 3 augustus 2011

Kijk eens wat mooi!

Wat een geweldige verrassing zat er vanmorgen bij de post: het kussenovertrek van ???
Ik doe mee met een swap van het machinaal bordurenforum, en ja...wie mijn kussen gemaakt heeft is voor mij een vraag. In ieder geval is de achterkant al om te zoenen zo mooi....kijk eens naar die knoopsgaten, ook met de borduurmachine gemaakt!!! En een prachtig geborduurde kaart erbij. In die kaart ook alvast de felicitaties voor mijn verjaardag en ons 25 jarig huwelijk. Mijn swappartner is goed op de hoogte!

Tadaaaaaaa....de voorkant. Ziet het er niet geweldig mooi uit??? Zo mooi die combinatie van kleuren, de stippenstof in het randje én het pipingrandje. Er is echt heel veel zorg en aandacht geweest voor dit supermooie kussenovertrek. En kijk eens hoe mooi het staat in mijn rode stoeltje. Het lijkt wel of de maakster hier stiekem geweest is om de kleuren te kiezen.

Ik ben er echt superblij mee....


Anonieme borduurster: ik ben er hééééél blij mee, een dikke knuffel voor jou!!!
Ik ga vandaag snel aan de slag om voor mijn swappartner iets moois te maken.


4 opmerkingen:

 1. Wat een schitterend kussen!
  Wat een verrassing.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was fijn om voor jou dit overtrek te maken,jij maakt zulke mooie dingen dus het moest van mijzelf ook goed in elkaar zitten, ik wilde hem al bijna zelf houden hij heeft hier ook al even te show gestaan.
  En hoe ik alles van je wist?
  Gewoon je blog lezen......nee, ik ken je verder niet hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is inderdaad heel erg mooi!

  Groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een schitterend kussen, ben je toch even mooi verwend.

  BeantwoordenVerwijderen