Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.



Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.



dinsdag 20 september 2011

Herfstjas en een zebravest...

Het wordt alweer wat frisser buiten...en ik ben nogal een koukleum. Dus er moest iets komen wat dikker is dan mijn spijkerjackje. Nu had ik al een hele tijd een lap zwarte canvas-achtige stof liggen, en een een stuk gewatteerde voeringstof. Snel een rits opgevist uit de mand met deelbare ritsen en alles was compleet. Een patroon gevonden in een Lutterloh-supplement en ik kon aan de slag. Maar zwart alleen is best saai, dus heb ik er een herfstachtig borduur bij gevonden. Het is een hert van Hautman Brothers....

De jas zit heerlijk, het is een iets getailleerd model, met zakken en een halsboord die ook dichtgeknoopt kan worden als er een stevig windje staat.



Van de zomer kocht ik ook een lap tricot, die dusdanig bewerkt is dat het een soort zebra-effect heeft. Ik he er een soort vest van gemaakt, zonder sluiting met een sjaalkraag. Heerlijk over een shirtje.....[voor als ik het binnen ook koud krijg!].





5 opmerkingen:

  1. Mooie jas met mooi hert en leuke knoop!
    Het zebravest ziet er heel spannend uit. Leuk met een knalrood shirt eronder.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ziet er gaaffffff uit!!! Leuk, dat vest!!!
    groetjes, Syl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi!!! Een slimme meid is voorbereid. Ik heb al bijna 5 maanden helemaal niets gedaan en heb ernstige onthoudingsverschijnselen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtig vest, mag ik vragen waar dat patroon van is?
    Als het uit een blad komt, wat nog te krijgen is, kan mijn moeder in Nederland het misschien nog kopen en opsturen.

    BeantwoordenVerwijderen