Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.



Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.



maandag 19 december 2011

Bouwvergunning gekregen!

Ja hoor....ik ben overstag!! Ik ga mee bouwen aan 366 huisjes. Dat wordt dus stevig doorwerken, dan is op 31 december de top af...
Volgend jaar is het een schrikkeljaar, dus dan zijn er 366 dagen in het jaar. Voor Jeanneke was dit de aanleiding om een huisjesquilt te maken. Op haar blog kun je alle huizenbouwers volgen, die ook aangestoken zijn met het bouwvirus. En zeg nu zelf..is het geen droomhuis?


Ik ga er de lapjes voor gebruiken die ik jaren geleden heb geruild met andere quiltsters, via het Quiltenpagina-prikbord. Die lapjes liggen nu ook maar in een mandje, hoogtijd dat ze eens gebruikt gaan worden.



Dit zijn mijn eerste 3 huisjes, de kop is eraf......Ik heb al een huisje in winterse sfeer: het wit is een sneeuwbui! Een mooi project voor de kleine lapjes en verloren momentjes. Ik ga de huisjes in paper-piecingtechniek maken [met dank aan Jantine voor het patroon] en op de naaimachine. Tja, da's toch handiger hoor....

Ik hou jullie op de hoogte van de vorderingen van het dorp.....




5 opmerkingen:

  1. ojee, veel te vroeg!!
    wel leuke huuskes!!!
    op naar de 366........

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeetje ..... ik schrok al...bouwvergunning, je huis is bijna klaar!!!!
    maar wat leuk, al die huisjes..... geniet er maar van, we blijven ze volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Yvonne,

    Jij ook aan de huisjes, leuk.
    Ik ben druk aan het knippen, zodat ik 1 jan aan de gang kan.
    Misschien leuk om te kijken of er nog meer Bouwvakker in de buurt wonen, zodat we misschien zo nu en dan een Bee kunnen doen.

    Hoor wel of je het wat vind.

    Groetjes,
    Marja
    marja.vanwoerkum@live.nl

    BeantwoordenVerwijderen