Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.zaterdag 12 mei 2012

Leesvoer en vintage

Alweer een paar maandan geleden heb ik een project van Sylvia liefdevol overgenomen. Zij was ooit begonnen om een Weddingringquilt te maken. Zij vond het helemaal niks, die ronde vormen....totaal niet haar ding. Het lag allemaal netjes in een doos.....te wachten op?? Mij..waarschijnlijk. Ik heb wel iets met de weddingrings.
Dus de doos werd hier geparkeerd...en eergisteren eens heel goed bekeken, en alles geteld. Nou, als alles aan elkaar zit kom je toch op een forse quilt uit. Er valt nog heel wat te naaien, maar dat is niet erg. Alles ligt nu redelijk op volgorde, dus de turbo kan aan! Ik vind de stofjes trouwens behoorlijk vintage, en dat is tegenwoordig een mooi woord voor hip, het kan nog, is echt leuk...Ik ben er best een beetje gek op hoor, al die lieve blommetjes, zachte kleurtjes en ruitjes......en een fel accentje in de hoeken....wordt vervolgd!
 
Ook viel er deze week de Quiltmania en Inspiration in de brievenbus. Van de Quiltmania stond ik eiegnlijk best even te kijken, want die Fransen zijn niet zo vlot met het verzenden van de bladen voor de abonnees. Er staan weer genoeg mooie dingen in....
Inspiration is een blad van Bernina. Het wordt tegenwoordig ook in het Nederlands uitgegeven. Ik heb een gratis abonnement omdat ik mijn machines online heb geregistreerd...kadootje van Bernina dus. Ook in dit blad staan leuke dingen zoals kleding en woonaccessoires.
Kortom, genoeg leuke items om je vooral niet te vervelen de komende tijd!

2 opmerkingen:

  1. hm, leuke stofjes had ik toen uitgezocht......haha!!
    veel plezier ermee, hoor meis, en als jullie er straks lekker samen onderliggen, ben ik tevree.........
    liefs, Syl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er veel belovend uit als ik de kleuren zo zie. Altijd leuk zo'n kadootje, en vervelen hoef je je zeker niet als ik dat zo lees.

    BeantwoordenVerwijderen