Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.vrijdag 31 augustus 2012

Nog 116 nachtjes slapen!

En dan is het KERSTMIS!
Tja, voor mij is dat zo ongeveer de gezelligste tijd van het jaar. Lekker op de bank onder een quilt een beetje lummelen.
En natuurlijk het huis aankleden met de nodige kerstattributen. Een echte kerstboom, kaarsjes, lekkere hapjes, gezelligheid van elkaar en....QUILTS! Hoe meer hoe beter...kerstquilt dan hè.
Vorig jaar maakte ik de Bruine kerstserrenquilt. Daar had ik nog wat restjes van.
Dus daar is snel deze mini van getoverd:
Alleen de bies moet er nog om...maar ook dat is zo gedaan.
Die sterren zijn zo leuk om te maken....en ook best snel klaar hoor. Een echt miniwerkje voor Vera!
Hier nog een close-upje van de onderste ster:
Natuurlijk lekker overbelicht...ik kan beter quilten dan goede foto's maken. Het quiltje vind wel ergens een plekje...ik denk aan de kast.....
Waarom ik juist vandaag over Kerstmis begin??? Al eens naar buiten gekeken??? En de gevoelstemperatuur ervaren ???? Ik heb net mijn winterjas aangedaan voor mijn boodschappenrondje per fiets......en morgen zit de R pas in de maand...dat wordt nog wat!

4 opmerkingen:

 1. Ja, je krijgt zo echt weer zin in kerst he, droge krisperige sneeuw.... in je fantasie dan. Maar ik ben ook al begonnen voor kerst, een adventkalender aan het borduren en die zakjes met nummers moeten aan een kerstboomquilt komen te hangen, per dag een zakje omdraaien en de achterkant is dan een borduurtje of een mini-mini-quiltje...Met kerst is het af, ik weet alleen nog niet welke kerst ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O o jullie zijn wel vroeg hoor, maar buiten inderdaad fris, maar ik wil nog wel even zon hoor. Je hebt weer mooie sterren gemaakt.....................gr.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zijn zeker mooie sterren en inderdaad is het fris maar aan de winter denken dat deed ik nog net niet wel aan de herfst.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kunt maar vroeg genoeg met de voorbereidingen voor Kerstmis beginnen :-).

  Je mini-quilt wordt leuk!

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen