Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.



Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.



zaterdag 13 oktober 2012

Fred!

Soms, tijdens een creatief bezig zijn...zit het weleens tegen. Een stiksel wat toch scheef loopt en omdat je dat niet wilt haal je het uit. Overnieuw stikken maar weer, om dan te zien dat het nog steeds scheef zit...Dan heb je de neiging om alles in een hoek te gooien...ik wel hoor!
Daar heb ik nu iets voor gevonden: Fred!
Fred is een soort VooDoo speldenkussentje...en heet eigenlijk Drop Dead Fred....Maar dat klinkt zo akelig....Dus ik noem hem gewoon Fred. Zoals je ziet ligt Fred er niet erg levenslustig bij.....dus je kunt er met een gerust hart al je frustaties in prikken....
Ook de achterkant van Fred ziet er grappig uit....
Fred is een patroontje van Urban Threads, een ontwerpstudio voor machinaal borduren. Bij Urban Threads zijn ze niet zo benauwd, ze maken er de mooiste ontwerpen met een ''duister'' randje. Dan bedoel ik dat het richting Gothic gaat...Ik vind ze erg mooi....Neem er eens een kijkje!
Mijn Fred ligt nu ergens op tafel....en hij vindt het niet erg als ik hem lek prik.....

3 opmerkingen:

  1. Ik mag die Fred wel.
    Daarnet heb ik even op die borduursite gekeken. Sommige borduursels lijken wel tattoo's, leuk op een mouw!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nou ja, je kunt beter met Fred gooien dan met Rob: vin ik sieluggg.
    liefs, Syl
    ps hoe is het met de 500000???

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat lijkt mij ook wel fijn ja zo'n poppetje. Mooi hoor die borduursite, heb alleen geen borduurmachine (hihi) wie weet ooit.

    Corina

    BeantwoordenVerwijderen