Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.zaterdag 8 juni 2013

Ruim 50 meter...

Het was even sjouwen, maar dan heb je ook wat!
Deze tasjes waren goed gevuld met...lapjes!
Kijk maar...
5 meter wit linnen, 3 meter zwart linnen, 2 meter groen linnen, en 2 meter donkerblauw linnen.
Op deze foto zie je een aantal stapeltjes...links voor ligt wit en donkergrijze lycra voor lingerie, aan de rechterkant gestreepte stof voor bloesjes en onderop een lila lap voor een twinsetje. Verder ligt er denimstof, punti di roma [een zeer mooie kwaliteit stevige tricot], kantstof in rood en zwart, gebloemde stretchstof voor jurkjes en de nodige meters voeringsstof.....in totaal heb ik ruim 50 meter stof gekocht.
Ik kan dus aan de slag.....en zal mij voorlopig niet vervelen!
Nog even een close-upje van de gebloemde stof, bovenop ligt het rekbare kant. Dat wil ik gaan verwerken in shirts of een jurkje....ik zie nog wel. In ieder geval is er voldoende van. Ik hoop snel wat te laten zien!

7 opmerkingen:

 1. Jij hebt goed in geslagen, zat er ook een zakje tijd bij? Ik ben benieuwd wat het allemaal gaat worden. In ieder geval veel naai plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is weer een mooie voorraad. Mooie stoffen hoor, ben ook benieuwd wat het allemaal gaat worden. We zien het vanzelf weer een keer voorbij komen. Veel plezier.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Neem je een sabbatical om alles weg te werken achter de naaimachine? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij heb je voorraad weer mooi aangevuld en kunt de komende tijd vooruit.

  Veel plezier ermee!

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. aha, daarom neem je Rob mee!!!.....;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie buit. Hier kun je zeker even mee vooruit. Ben erg benieuwd wat er zoal van gemaakt wordt.

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen