Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.



Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.



donderdag 8 oktober 2009

Vorderingen Holland mandala garden

Het is alweer een aardige tijd geleden dat ik een foto heb gemaakt van de vorderingen van de Holland Mandala garden. Het plaatje met de molen is nu helemaal af, en zijn de Delftsblauwe tegeltjes links en rechts van de molen aan de beurt. Het borduren stagneert omdat ik eigenlijk 10 dingen tegelijk wil doen.
Denk dan aan quilten, kleding maken, lingeriesetjes maken en borduren....En dan mijn dagelijkse tijd achter mijn laptop..voor je het weet is er weer een uur voorbij...en hoeveel kruisjes had ik in die tijd wel kunnen doen?? Ik heb me dan ook voorgenomen om in november hééééél veel aan de Holland te gaan werken...maar eerst nog wat setjes kleding maken, en, en.......

6 opmerkingen:

  1. ach meis, beter dan achter de geraniums te verpieteren!!!
    vooral zo doorgaan, doorgaan.........
    groetjes, syl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heeeel herkenbaar, zoveel leuke dingen te doen, maar tijd..
    Gr. Alice

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij wordt in ieder geval SUPER! Volgens mij is het al genieten geblazen als je er mee bezig bent. Doe vooral rustig aan met borduren, maar laat wel af en toe een foto zien, please, dan kunnen wij ook mee genieten! Je hebt zeker al wel veel plezier van je daglichtlamp?
    Groetjes, Willeke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Presies hoe ek voel op die oomblik - so baie idees dat ek later meer tyd spandeer aan dink as aan maak. Lekker om te weet ander voel ook so!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Yvonne,
    Wat een mooi werkstuk, daar moet je precies voor kunnen werken. Prachtig. Ik vind hem nu al mooi. En ja lekker herkenbaar. Kletsen achter de computer, kleren maken, werken....
    groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh, ik kijk vol bewondering naar je mandala in wording. Wat een kunststukje. Hoe groot is de totale afmeting? Als ik met zoiets begin ga ik altijd ergens fout. Ik vertel me en kom daar dan weer te laat achter. Al die puntjes en kruisjes en streepjes op het voorbeeldblad gaan dansen voor mijn ogen. Ik vind het knap dat je dit zo voor elkaar krijgt.

    BeantwoordenVerwijderen