Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.



Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.



donderdag 22 april 2010

Op zoek naar....

... het perfecte BHpatroon...en ik ben er bijna! Er zijn nog iets teveel rimpeltjes in de lycra in de ''buitencup''. Dat moet ik nog perfectioneren en dan heb ik een heel goed patroon. Voordat ik deze BH kan gaan dragen moet er eerst nog een bijpassende slip bij maken.
Vanmiddag heb ik wel een slip gemaakt bij de BH die dinsdag gemaakt is. Afgelopen week lijkt het lingeriemaken wel lopende-band-werk...dit is al de vijfde [!] BH in ruim zeven dagen....Maar het is erg leuk om te doen....en als het dan ook steeds beter lukt moedigt het zeker aan om door te gaan.

6 opmerkingen:

  1. Oooh wat mooooi! Alleen al om die mooie stofjes zou je lingerie willen gaan maken. Ik hoop dat ze net zo lekker zitten als ze mooi zijn. Nu ook nog een bikini of badpak Yvonne!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi ik vind ze echt leuk hoor en wat goed zeg zoveel in 7 dagen , en de bovenste bh dat vind ik pas mooie stof .
    groetjes Els

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wowwwwwww, prachtige bh's!!!
    knappppppppp!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Pas maar op, straks krijg je ontwenningsverschijnselen wanneer je een dag even geen lingerie maakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jeetje Yvonne, wat ben je goed bezig! Alle lingerie die je tot nu toe hebt gemaakt, ziet er schitterend uit. Ik heb al twee jaar stofjes liggen en durf er niet aan te beginnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Complimenten wat maak jij mooi lingerie.

    Groetjes nieske.

    BeantwoordenVerwijderen