Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.vrijdag 28 mei 2010

Garderobe update...

De stof voor een bloesje met stippen had ik al lange tijd in huis...maar door het aanhoudende koude voorjaar had ik niet echt veel zin om er iets van te maken. Maar nu de temperaturen eindelijk oplopen, is het er dan toch van gekomen. Ook de bedrukte paarse tricot lag er al een tijdje op te wachten om tot een shirt te worden omgetovert.
Beide modellen kunnen zowel op een rok als op een broek gedragen worden. Maar met warm weer vind ik een rokje altijd heel prettig. Dit model heeft deelnaden waar een geer ingezet is.

Op deze foto kun je de geer goed zien...de rok is echt van zwart linnen, maar door de flits van de camera lijkt hij grijs...In totaal zitten er 6 geren in de rok, wat een zwierig effect geeft als je loopt.
Ook de bedrukte zwarte tricot had ik vorige zomer al gekocht...en nog steeds niets mee gedaan. Het is een jurk met een iets verhoogde taille, en hij zit heerlijk.....
Alle modellen komen uit het Lutterlohsysteem....ik heb er echt geen spijt van dat ik dat ruim een jaar geleden heb aangeschaft....een echte aanrader dus!

4 opmerkingen:

 1. Ziet er weer goed uit Yvonne. De zwarte trico jurk is geloof ik wel mijn favoriet. Jammer dat die niet helemaal op de foto staat. Dat Lutterlohsysteem is echt top. Ik heb deze week een rok uit de Knip gemaakt en natuurlijk paste die weer niet in 1 keer...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. LEUK, YVON, DE ZOMER KAN BEGINNEN........

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Laat de zomer maar komen Yvonne, jij bent weer gekleed. Het zwarte jurkje is ook mijn favoriet. Maar ik draag dan ook bijna altijd zwart. Ik moet toch eens over dat Lutterloh denken. Ingrid is er ook zo blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kleding Yvonne!!

  Gek als het wanneer het weer zo slecht is, de zin om zomerkleding te maken meestal ook ver te zoeken is.

  Bij mij valt dat altijd een beetje anders. Wij gaan al altijd vroeg met vakantie, en dan wil ik een leuke garderobe mee kunnen nemen.
  Ik kan me wel ergeren dat in de patronenbladeren pas nadat we terug zijn leuke dingen verschijnen.Maar het lukt mij ieder jaar weer om (vind ik) leuke kleding te maken, die ik dan ook nog eens zelf verzonnen heb. Ik pas ook veel aan, gewoon een standaard patroon en de rest doe ik zelf. Ik heb een abbon. op de Knip.

  Wat jammer dat je vroeger gepest werd om je kleding!!! En op zicht nemen, nee dat deed ik niet, wel goed kijken en dan namaken.

  Fijne zondag verder, groetjes van Thea

  BeantwoordenVerwijderen