Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.donderdag 17 december 2009

Ineens is het winter....

Gisteren was het al aangekondigd door de weersdiensten: sneeuw zou er komen, en veel...! Het duurde tot vanmorgen vroeg eer het werkelijk ging sneeuwen. En nu is de hele Betuwe voorzien van een witte laag.

Het levert altijd mooie plaatjes op, en zo lijkt het alsof je tuin ineens ook heel anders is.
Nadeel is dat de wegen rond Beesd gewoon niet gestrooit zijn, en Werner voor het eerst met het openbaar vervoer naar school gaat. Ook dat is blijkbaar zeer moeilijk als er sneeuw ligt: de bus zat vol, dus wachten op bus 2 [extra bus]. Die bus kwam niet, maar gelukkig stond er nog een meisje bij de bushalte. Haar vader kwam, en heeft beiden bij school afgezet. Maar toen was Werner inmiddels al ruim 1 1/2 uur van huis....Het is dat hij een presentatie voor nederlands heeft, anders was hij naar huis gekomen.

2 opmerkingen:

  1. Oh dan hebben die van ons wel geluk met een strooiende vader (wink) Hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De eerste sneeuw ziet er altijd zo mooi uit. Hier is maar heel weinig gevallen.
    Wat zijn je vesten mooi geworden. Je bent zo ijverig! Ik zou er een voorbeeld aan moeten nemen.

    BeantwoordenVerwijderen