Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.zondag 20 december 2009

Sneeuwsurvival van Latif...

Zoals ik al eens eerder verteld heb, is onze Latif een echte Siberische Boskat. Het heeft hier bijna de hele middag gesneeuwd, en op een gegeven moment wilde Latif toch echt zelf de sneeuw ervaren.
Dus snel zijn tuigje aangedaan, en hup..de tuin in.
Tot onze verbazing vond hij het lopen in de sneeuw echt geweldig.

Hij nam zelfs een sneeuwduik!


Het heeft echt wat moeite gekost om Latif weer naar binnen te krijgen. Het is maar goed dat wij het tuigje aangedaan hadden, anders had hij waarschijnlijk subiet de kuierlatten genomen.....
Eenmaal binnen heb ik zijn pootjes afgedroogd met een handdoek, en was er van overtuigd dat hij wel erg koude voetjes zou hebben...niet dus!
Wij zijn trots op onze Siberische Boskat!!
Er wordt soms gevraagd hoe wij aan Latif zijn naam zijn gekomen. Dat hebben we niet zelf bedacht, die naam had de fokker al gegeven. Hij is vernoemd naar een Turkse volkszanger, Latif Dogan.


4 opmerkingen:

 1. Inderdaad maar goed dat je hem aan een tuigje had. Je moet er niet aandenken dat hij hem zou smeren. Wat een pracht kat.
  groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed dat hij aan een tuigje zat, ;-) Heb zelf een Amerikaanse Main Coon (Zwabber). Maar die is niet zo stoer. Onze Sepke wilde wel de sneeuw in.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat lief, en wat een stoere Latif Haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor een SIBERISCHE kat toch niet zo vreemd dat-ie gek is op sneeuw? Geweldige foto's, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen