Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.dinsdag 16 maart 2010

Op de valreep...

Dit fleecevest stond al een poosje op mijn wensenlijstje. Het is een model uit mijn Lutterloh-basisboek. In de deelnaden zitten zakjes die met een rits gesloten worden. Ik weet het, de winter is bijna voorbij, maar een vest is altijd prettig om te hebben...Wie weet schiet de temperatuur ineens omhoog, en dan kan het zomaar dat je ''zonder jas'' op de fiets een boodschap kunt doen. Maar meestal is het dan nog te fris voor echt ''zonder jas'', en dan heb ik toch graag een lekker fleecevest aan. Ook wilde ik nog een nachtponnetje.....ik had er al een stofje voor, maar die lap was te smal en te kort...dat wordt over een poosje een bloesje.
Ik had nog een ander katoenen lapje, en dacht dat dat wel een pon kon worden....Helaas vind ik het een echte ''oma-pon'' geworden...dus ik ga hem niet dragen....Wie hem wil hebben, mag mij benaderen....
Verder ben ik op dit moment druk met het maken van een paar shirts en een vest voor een goede vriend....en als dat af is, ben ik weer aan de beurt.

9 opmerkingen:

 1. tja, wat wil je horen????
  haha
  dat vest is leuk, mag ik een optie????

  maar ja, dat nachthempie.......kan me voorstellen dat Rob bijna van de trap rolde.......hihi!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel mooi vest, mar wat dat ponnetje betreft ben ik het met Sylvia eens Hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien is het ponnetje iets voor donatie aan het plaatselijk verzorgingstehuis?? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk vest heb je gemaakt! Jammer dat het ponnetje een tegenvallers is geworden, maar dat kun je zo nu en dan wel eens hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je vest is erg leuk geworden!
  Maarre, dat ponnetje, daar ben je nog lang niet aan toe. :-))))))))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgens mij zijn er nog niet veel liefhebbers voor het ponnetje. Je kunt dat mooie kant er natuurlijk ook afhalen en er iets anders mee opleuken. Het fleecevest is erg leuk. Daar zul je best veel plezier van hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oef oef, even bijgelezen. Wat heb je veel gedaan en afgemaakt. Complimenten! Allemaal even leuk en mooi. Het ponnetje is inderdaad iets (hoe zal ik het eufemistisch uitdrukken)ouwelijk geworden.....LOL Ben benieuwd wie hem eerstdaags aantrekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je kunt je ponnetje toch inkorten? Dan heb je een lief blousje. Riem erom op een broek of rok.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nee ook niet mijn stijl, dat ponnetje!

  En een vest kun je altijd gebruiken, ook ipv jas!!

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen