Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.



Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.



donderdag 13 mei 2010

Funny Flowers

Op het forum voor zelf-lingerie-maken worden er regelmatig actitviteiten bedacht. Natuurlijk is het een vrijwillige aangelegenheid of je ook werkelijk meedoet. Het thema is dit keer: Funny Flowers. In januari van dit jaar had ik een schattig pakketje gekocht. Met een funny lycra als basis. De lycra is bedrukt met streepjes in pasteltinten en bloemen. Erbij is een mooi kant in zacht mintgroen. Het geheel is compleet gemaakt met mintgroen schouder, picot en beugelband. Ook de strikjes zijn heel lief, met een klein strassje erop.
Het kant loopt ook een stukje over het achterpand. Nu nog een slip erbij maken, en de set is dan compleet. De cups zijn ook deze keer weer gemaakt van voorgevormde cups. Ik vind het wederom een geslaagde BH.

4 opmerkingen:

  1. Héél mooi hoor deze funny flower.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. meid, wat een schatje!!!
    ik stuur mijn maten...........;;))

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat is dit prachtig! Echt knap hoe je lingerie steeds mooier en mooier word.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze vind ik geloof ik het allermooist tot nu toe. Ik stuur, net als Sylvia, mijn maten, dan kun je nog een tijdje doorgaan met al dit moois maken.

    BeantwoordenVerwijderen