Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.



Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.



maandag 17 mei 2010

Vandaag start het HAVO examen

Maanden hebben we toch toegeleefd naar vandaag......de start van het eindexamen van het HAVO. Er wordt afgetrapt met Nederlands, vanmiddag om 13.30 uur heerst er een absolute stilte in alle als examenlokaal ingerichte gymzalen van de HAVO-scholen in het hele land. Er wordt 3 klokuren uitgetrokken om dit examen te maken. Werner heeft de laatste dagen een flink aantal teksten geoefend uit de examentrainingsbundel.
Morgen is het helemaal een spannende dag: dan staat wiskunde op het programma! Niet het meest favoriete vak van Werner, maar ik kan jullie zeggen dat hij zich vreselijk goed heeft voorbereid. Twee weken geleden heeft hij nog een 3daagse examentraining gevolgd in Nijmegen. Van 9 uur 's morgens tot 22 uur 's avonds was het wiskunde en nog eens wiskunde.
Na morgen heeft hij de rest van de week weer tijd om zich voor te bereiden op economie , engels en natuurkunde.....dat staat voor volgende week op het programma....en op 1 juni is scheikunde de afsluiter...
Dus...duim mee voor Werner, en natuurlijk ook voor alle andere leerlingen die eindexamen doen!!

5 opmerkingen:

  1. ik kruis alvast mijn vingers voor een goed eindresultaat

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Yvonne, wens Werner heel, heel veel suces van ons de komende tijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zal duimen voor Werner. Veel succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. mijn duim doet er al pijn van, maar hij verdiendt het he

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel heel veel succes voor Werner de komende tijd en natuurlijk ook voor jullie als trotse ouders!!

    BeantwoordenVerwijderen