Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.vrijdag 9 juli 2010

Nieuw speelgoed....

Eind mei al besteld....en hopen op een snelle levering.....Gistermiddag was het zover: het felbegeerde nieuwe versie van ElectricQuilt werd bezorgd. Inmiddels is dit al de zevende versie. Omdat ik EQ al vanaf de vierde versie heb, kan ik volstaan met een upgrade...en dat scheelt weer duiten in de knip.
Het wordt weer een ontdekkingsreis in de virtuele wereld van het ontwerpen en tekenen en veranderen van quiltblokken. En ook in deze versie zijn er weer nieuwe snufjes. Er zit een soort fotobewerkingsprogramma in....om je quilts nog persoonlijker te maken. Het voert te ver om alles te benoemen. Nieuwsgierig geworden???? Kijk dan op deze site, en ontdek de mogelijkheden van EQ7!

4 opmerkingen:

 1. heel veel plezier met je nieuwe speeltje....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo meis, veel plezier ermee!
  fijn dat ie er nu eindelijk is........

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kreeg vrijdag een mailtje dat de EQ7 verstuurd is,stiekem gehoopt dat het gisteren zou komen maar helaas ik hoop nu op maandag.
  Ben ook heel benieuwd naar.
  Alvast veel plezier met uitzoeken.

  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I didn't even know it was out yet. I have EQ 6 but don't use it as much as I thought I would!

  Thanks for the comments on my blog, if it's ok with you, I add you to my blog list. I get the point of what you are writing!

  BeantwoordenVerwijderen