Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.maandag 26 juli 2010

Onze Latif...

...is vandaag jarig, en is 4 geworden. Hij verkeerd in blakende gezondheid. Zijn allergrootste hobby:
slapen op een quilt. Het liefst op een quilt die helemaal niet voor hem of ons bestemd is...maar daar heeft Latif maling aan. Latif is de liefste kater die je je maar kunt wensen: nooit humeurig, heeft af en toe nog weleens een gekke bui en rent dan een aantal keren de trap op en af, en heeft ons het liefst de hele dag om zich heen! Er zijn weleens momenten dat hij even alleen in de huiskamer is, en hij mauwt dan alsof de wereld vergaat. Lieve Latif, we hopen nog vele malen je verjaardag te kunnen vieren, want we willen je nog lang niet missen!

7 opmerkingen:

 1. Hoi Yvonne,

  Hij ligt er zo heerlijk te slapen! De onschuld zelve!!!

  Vier ze en geniet nog een heleboel jaartjes van Latif!!

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Latif, van harte gefeliciteerd met je verjaardag.

  Groetjes van Minoes en Puck

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Yvonne,

  Allereerst gefeliciteerd met Latif. Maar ik heb een vraagje, het doorquilten op je Aurora ben je heel goed in. Doe je dat ook voor anderen? Ik ben zelf niet zo'n ster in bedquilts op de machine te doen en als ik alles op de hand moet doen dan ben ik nog wel heel wat jaartjes langer bezig. En ikvind het maken van de tops juist zo leuk.

  Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo latif, van harte gefeliciteerd!
  ik weet nog dat je een lief klein katertje was...........en heel ondeugend op de kasten rondsprong!!!!
  gek doen moet kunnen, he!!!
  pootje van Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ MaksiTaksi: ik quilt inderdaad mijn quilts op mijn Aurora. Ook weleens voor iemand anders..maar dat is exclusief voor die persoon ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dan is die persoon een bofferd hoor. Jammer voor mij maar ik breng mijn tops dan naar Petra Prins als ik niemand anders vind. Petra doet prima werk ,echt waar. Maar het gaat mij om de personal touch en die krijg je alleen in je quilt als iemand het voor zijn hobby doet. Je begrijpt wel wat ik bedoel.
  Succes met het maken van je Home Sweet Home samen met Sylvia. Als mijn ufo's af zijn mag ik er zelf ook eindelijk aan beginnen.

  Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. nou het is een schatje hoor
  en ik denk dat ik de quilt herken waar ie op ligt te slapen
  is goed zo, wordt hij toch nog gebruikt voor ik hem kan gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen