Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.zaterdag 4 februari 2012

Pretty in pink

Afgelopen week stond in het teken van werk en een balconetpatroon tekenen. Dat viel nog niet mee, zo'n balconetBH. Uiteindelijk had ik een op het oog redelijk patroon, maar toen de BH af was en ik hem paste, bleken de cups te ondiep. Dat werd dus aanpassen en overnieuw maken. De BH paste toen wel , maar het blijkt dat zo'n model niet bij mijn figuur past. Geeft niks, leer ik weer van. Gisteren kreeg ik per post een paar schattige kantjes van Emmy. Het toeval wil dat er op het zelflingeriemakenforum een nieuw thema is: ton-sur-ton. Het lieve rose kantje van Emmy, samen met een stukje lichtrose lycra van mij en met witte fournituren werd het een lief setje: Pretty in pink. Gelukkig past dit setje perfect. Op naar het volgende project.

4 opmerkingen:

 1. het is een heel mooi setje geworden en past inderdaad bij het forum thema vind ook bij deze de kantverwerking weer erg leuk gedaan. Ben benieuwd naar het volgende project.

  groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb je de liebster award gegeven gefeliciteerd.

  groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind een balconet of een push-up ook niks.
  Deze 'pink' is echt prachtig, en wat ga jij als een trein ppppfff, knap hoor

  BeantwoordenVerwijderen