Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.maandag 26 november 2012

Burberry fleece

Een week of wat geleden kocht ik een prachtige lap fleece, met een Burberry-ruit. De binnenzijde van de fleece is rood.
Het toeval wilde dat afgelopen vrijdag het nieuwste supplement van Lutterloh in de brievenbus lag. En daar stond het perfecte patroon in voor deze stof. Een soort pullover/sweater. Mijn lap was precies groot genoeg.
Gistermiddag snel aan de slag en gisteravond zat alles in elkaar. Helaas zaten de elleboogstukken te ver naar voren op de mouw. Ik had precies volgens de tekening gewerkt, maar ik vond het een beetje vreemd staan. Je ellebogen zitten immers niet midden op de mouwnaad. Inmiddels is het uitgehaald en opnieuw opgestikt.
Ik heb ook de sluiting anders gedaan, dat was met een knoopbies, maar een rits vind ik sportiever.
En een capuchon is ook weer eens iets anders dan een halsboord of kraag. De pullover past perfect...en is echt loeiwarm! Zoals gezegd komt dit patroon uit Lutterlohsupplement 287 en het is model 209.

10 opmerkingen:

 1. Mooi geworden, en netjes gemaakt! De capuchon ziet er ook super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gaaf!!!
  zoiets willen we allemaal wel.......zo'n mooie ruit!!!
  ik heb een sjaal met Burberry ruit, zijn we lekker sjiek samen........;;))
  liefs, Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er luxe uit, het is ook een leuke ruit he, van Burberry. Jij bent zo snel met maken, wat een tempo!
  Groetjes, Francis

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf geworden en wat een leuk model, ben ook nog op zoek naar een model voor een mooie fleece die hier al maanden ligt, ken deze patronen niet, zal eens gaan surfen! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Liebe Yvonne, deine Jacke konnte ich schon in der Nähfabrik bewundern. Schönes Stück!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er weer heel erg mooi uit heb er ook al mee in mijn handen gestaan. Het is inderdaad een heel mooi model, zou je ook als jas kunnen maken, ook het contrast van het rode maakt het lekker stoer en sportief. Hier ga je veel plezier van hebben.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi geworden. En te gek dat dat al uit het nieuwe suplement is. Hier is het boekje ook weer ontvangen. Ik heb al wat dingen aangekruist. Nu nog tijd vinden. Kan ik bij jou een cursusje time management (of efficiency) komen volgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi, als je een jurk tekent met het systeem, daar staat maar 1 kruis op, moet je dan alleen de borstwijdte gebruiken ?
  Ik heb het systeem ook , maar zo'n jurk is onduidelijk voor mij...

  BeantwoordenVerwijderen