Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.maandag 19 november 2012

Favoriet!

 Een paar maanden geleden maakte ik dit patroon al eens met witte lycra en wit kant. Het draagt heerlijk en zit lekker warm. Wat doet een lingeriemeisje dan?? Juist, gewoon nog eens maken. Maar dan in zwart...De lycra is van een stevige kwaliteit, met een beetje corrigerende werking. Dit heeft als bijkomend voordeel dat de cups prima steun geven en goed op de plaats blijven.
Natuurlijk is een hemd alleen niet compleet, dus is de eerste bijpassende slip ook al klaar....er ligt nog een boxershort geknipt te wachten...die is ook snel gemaakt hoor! Door het flitslicht is het een beetje overbelicht, maar de lycra is diepzwart en het kantje is zwart met bleekrose roosjes.

5 opmerkingen:

 1. oh, wat een heerlijk en mooi setje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig...die kleuren zo bij elkaar.
  Jij hoeft echt geen kou te lijden met al die leuke hemdjes....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar zul je heel veel plezier van hebben, vind het kant erg mooi net zoals de combinatie met de zwarte lycra.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige set, ben helemaal weg van het mooie kantje. Op naar KB, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een prachtig setje, lijkt me heel leuk werk je eigen lingerie maken.

  BeantwoordenVerwijderen