Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.zondag 13 oktober 2013

Een zondagse steek....

....die houdt geen week...volgens een oud-Hollands gezegde. Ik heb daar mijn eigen variatie op: zondag's werk is ijzersterk!
Omdat het vandaag zo heerlijk regende, de eerste ├Ęchte herfstdag van 2013, besloot ik om mijn zondagmiddag aan het handquilten te wijden...van de Dresden Plate-quilt.
Kijk, deze bedoel ik...
De top is al lang af, en opgeregen, en ook al in de naad gequilt. En ook al een paar blokken met de hand gequilt.
Zo ziet dat er van dichtbij uit.....
En dit is de achterkant.
Ik weet niet eens hoelang ik al bezig ben aan deze quilt, volgens mij al een jaar......Schandalig dus, dat het een long-term-project wordt.....Ik beloof plechtig om vaart te gaan maken....Maar het is nog zo ontzettend veel..quiltwerk...Dus ik laat de einddatum echt open hoor....geen idee wanneer dit een AFFO is....

2 opmerkingen:

  1. AFFO of niet hij is schitterend, vind de kleuren combi en de vormen heel erg mooi. Ja met de hand duurt ook langer dan met de machine.

    Corina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hihi, volgens mij heb je nog wel meer quilts waar je lang aan bezig bent......wie niet! Laat maar lekker je einddatum open! Ik vind em wel supermooi gequilt zo!!
    liefs, Syl

    BeantwoordenVerwijderen