Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.



Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.



vrijdag 15 november 2013

Stem...!!

Vanmorgen kreeg ik een mail van Margeeth, om te stemmen op Zwerfkat in Nood. Margeeth vangt al tijden regelmatig een kat, soms meerdere katten, op. Dat zijn zwerfkatten, of katten die om een andere reden in de opvang terecht gekomen zijn.
Hartverscheurend zijn de verhalen, die bij het katje horen. Maar met de liefdevolle verzorging die Margeeth biedt aan deze katten,samen met haar man en zoons, komen ze er weer bovenop.
Er zijn katten bij die zo schuw zijn, dat ze eigenlijk niet te benaderen zijn. Maar Margeeth geeft ze de tijd, en de kat kan zichzelf hervinden en herstellen.
Soms zijn ze lichamelijk niet in orde, soms zelfs heel erg ziek. Zo ziek, dat er besloten wordt dat ze de kat ''laten gaan''. Heel triest natuurlijk, maar als lezer van Margeeth haar blog weet je dat de kat de laatst fase van het leven in rust en met liefde heeft mogen afronden.
Behalve lichamelijk mankementen hebben deze katten vaak ook het vertrouwen in mensen verloren.
Het is dan mooi om te zien dat de katten bij Margeeth weer kat mogen zijn. Diverse filmpjes op haar blog zijn te zien, waarin de katten weer spelen, of zich laten strelen door mensenhanden.
De katten zijn dan inmiddels zo ver hersteld en opgeknapt dat ze herplaatst kunnen worden.
Er worden nieuwe gezinnen gevonden, waar de kat een fijn leven mag hebben.
Want daar is het toch om te doen: een fijn, veilig en liefdevol kattenleven!

Mijn vraag: stem op Zwerfkat in Nood, met genoeg stemmen kan deze stichting 500 kilo voer winnen, en dat is zeer welkom!! Klik op deze link, en stem....het is de tiende van boven.
Onze Latif is in blakende gezondheid en hoeft niet bang te zijn dat hij verwaarloosd wordt. Zo'n leven gun je iedere kat....dus stem a.u.b!!

1 opmerking: