Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.zaterdag 31 maart 2018

Een frisse start!

Na een blogpauze van bijna 2 jaar, wil ik het bloggen op de Handige Handjes weer oppakken. Eigenlijk best jammer, om mijn eigen plekje op het wereldwijdeweb zo te verwaarlozen.
Facebook was (en is) een geducht concurrent, maar is tevens ook heel vluchtig.

Wat is er zoal gebeurd? Nou..best veel eigenlijk. Natuurlijk quilt ik nog steeds, soms veel en dan weer periodes amper. Het kleding maken is nog steeds een heel fijne ontspanning voor mij, en natuurlijk in combinatie met het lingerie maken.

Het machinepark is ook weer flink veranderd. Zo is de B530 in september 2016 ingeruild voor een prachtige B740. En sinds september 2017 is de L460 erbij gekomen, een prachtige lockmachine waar ik erg graag mee werk. Kortom, ik ben nog steeds super tevreden over het merk BERNINA.
Overigens blog ik nog steeds op de BERNINA blog.

In de afgelopen tijd zijn er ook nieuwe vriendschappen ontstaan, met raakvlakken zoals BERNINA en kledingmaken. En daar had Facebook dan weer de helpende hand in.

Een blog zonder foto is geen blog...en ik laat jullie graag de quilt zien waar het vorige blog mee eindigde: de hexagon-scrap-sterren. Er is een border omheen gekomen en de quilt is gequilt met de BERNINA 880.
 Een vrolijke quilt, van restjes. De hexagonsterren zijn met de hand gepatcht en tot een top gemaakt.
Het quiltwerk is rustig gehouden, met rechte lijnen door de sterren heen en redelijk grof meanderwerk in de border. Ik ben er blij mee!

Hè, fijn om weer terug te zijn! Tot snel...en fijne Paasdagen!


9 opmerkingen:

 1. Fijne paasdagen en je quilt is erg mooi geworden.............liefs.conny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk dat je het bloggen weer hebt opgepakt, je quilt is prachtig! Fijne Paasdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij is dit de eerste keer dat ik hier reageer, een paar weken geleden ben ik je blog tegengekomen en het zag er zo gezellig uit, dat ik besloot om je te volgen. Het is een schitterende quilt, die je hier laat zien!
  Fijne Paasdagen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige quilt en fijn dat je er weer bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een mooie frissen sterren quilt.
  Bloggen is erg leuk maar er gaat ook wel veel tijd in zitten en dan lukt het niet altijd een berichtje te plaatsen.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke quilt en erg leuk dat je weer blogt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Welkom terug mooie quilt is het geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I'm appreciate your writing skill.Please keep on working hard

  BeantwoordenVerwijderen