Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.zondag 5 juni 2011

Dresden Plates

Eindelijk gelukt: de Dresden Plates passen op de ondergrondlap. Het duurde even voordat bij mij het kwartje viel. Het bleek dat de mallen in het boek al voorzien waren van een naadtoeslag. En ja, als je die er dan nog eens extra bij doet past het echt niet. Dus dat werd uithalen!

Maar goed, er zijn er nu 4 af. Ik loop nu tegen een ander probleem aan: ik heb niet zo heel veel stofjes meer voor deze quilt, dat wordt dus heel precies alles op stof uittekenen en geen vergissingen maken. Het is nu een uitdaging voor mij om de quilt af te krijgen zonder nog stof te hoeven bijkopen. Dat betekent dat ik de blokkenrand ietsje anders ga maken. Hoe? Dat hoop ik jullie snel te laten zien.

3 opmerkingen:

 1. de stofjes die je hebt gebruikt zijn wel heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit ziet er heel mooi uit met deze kleurtjes.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet hier niet te vaak naar kijken, ik vind het zooo mooi die quilts, maar ja ik doe al zoveel, ( ik heb nu wel een nieuwe naaimachine een quiltexpression, dus wie weet....oooit...)

  BeantwoordenVerwijderen