Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.zondag 12 juni 2011

Op een mooie Pinksterdag....

Na een dag of 10 heel hard doorwerken, is de top van de Medaillonquilt af en ook opgeregen. De quilt is dus klaar om te worden gequilt. Ondanks de verschillen in de maten van de blokken in de buitenste border, is het toch gelukt om ze er netjes tussen te krijgen. Ik heb wel voor de laatste blokken gebruik gemaakt van EQ7. Dat is echt een geweldig programma voor quilters!! Ik heb op die manier de snijmaten voor de blokken geprint, en die klopt wel. Ik had voor de blokken en de kompassen in de buitenhoeken uiteindelijk net genoeg stof. Voor de smalle border tussen de flying-geeserand en de buitenborder heb ik stof gekocht bij Marina's Quiltcorner in Den Dolder. Omdat ik het mooi vind om stof nog een keer terug te laten komen, wordt ook de afwerkbies [binding] van dezelfde stof gemaakt.

Voor de liefhebber: het middenkompas nog even groot in beeld. Ik ga de komende weken gas geven met mijn Aurora......want het quiltwerk wil ik toch echt snel af hebben. Voor je het weet is het 14 augustus!!!5 opmerkingen:

 1. Hihihihi....Yvonne,

  Je hebt de handjes weer aardig laten wapperen!!

  Hij word wel mooi!! Knap staaltje werk!

  Geniet verder van het heerlijk Pinksterweekend.

  Groetjes Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi werk op een mooie Pinksterdag. Prachtig Yvonne. Mooie kleurencombi.
  Maar help me even op weg (heb ik ergens wat gemist?)... wat is er met 14 augustus?? Trouwdag of zo?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hij is / wordt prachtig...... hoop hem binnenkort is het echie te zien......

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dan heb je hard doorgewerkt. Je top ziet er fantastisch uit!
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen