Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.zondag 19 juni 2011

Weer een rij af...

Afgelopen week was weer zo'n week: het ging weer als een speer! Dat kwam ook omdat het een beetje aparte week was. Door het wachten op de examenuitslag van Werner slaan af en toe de zenuwen toe. En wat is dan een betere afleiding dan het maken van blokjes voor de CWDQ?? Een tijd geleden had ik alles al geprint op foundationpaper voor het piecen van deze tweede rij.


Ook de sashings lagen al gesneden klaar...en dan gaat het ineens snel hoor. Blokje af, sashing er alvast aan...volgende blokje gelijk aan de vorige zetten...want stél dat je het kwijtraakt.

Helaas is de rij inmiddels zo breed dat de top niet meer op de foto past....dus het is in 3-en gefotografeerd.Ik hoop dat ik de spirit voor de CWDQ nog een poosje kan vasthouden.

Fijne zondag allemaal!3 opmerkingen: