Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.vrijdag 24 juni 2011

Nieuwe kussens en hamsteren!

Zoals jullie weten, zijn we de laatste maanden bezig met het verbeteren en opleuken van ons huis. Zo hadden we ook een nieuwe bank gekocht....eentje waar Rob languit op kan liggen. Voor TV kijken, relaxen, of een dutje. Moet kunnen.
Maar ja, zijn hoofd wil dan wel zacht kunnen liggen. Dus ik werd lief aangekeken, en gevraagd of ik niet mooie kussens kon maken. Tuurlijk schat!
In EQ7 staan genoeg mooie blokken...en Rob is nu eenmaal gek op sterren. Dus de keus was snel gemaakt. Het zijn Feathered Stars, niet het allermakkelijkste, maar een beetje uitdaging moet er wel inzitten natuurlijk.Net achter de bank staat mijn andere nieuwe aanwinst: een lamp met allemaal kristallen eraan. Ik vind hem helemaal geweldig, en 's avonds schittert het prachtig. Ook als de zon schijnt...net diamanten!
Vanmorgen ben ik ook even aan het hamsteren geweest: heerlijk snuffelen op de lappenkraam van de Geldermalsense weekmarkt. Ik heb zwart en wit linnen, diverse tricootjes en lockgaren gekocht. De witte tricot en linnen zitten al in de wasmachine.....om de krimp eruit te halen. Stel je voor: een leuk setje gemaakt....1x wassen en setje gekrompen. Daar moet je dus even niet aan denken. Dus even een snelle was en daarna alles de wasdroger in...voor optimaal voorkrimpen.

3 opmerkingen:

 1. Ziet er leuk uit zo!!! Enne, jij doet geen dutjes op de bank?? Gek, dat het altijd de mannen zijn......ik doe het ook nooit!!!
  Enne, voor krimp van je nieuwe kleding heb jij toch wel een oplossing: weer een weekje shaken.......;;))
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn een echte aanwinst voor je woonkamer!! Prachtige kussens!
  Ik was ook alles eerst voor het naar boven gaat. Kan het ook niet mis gaan!!

  Groetjes Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen