Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.vrijdag 6 januari 2012

Leuke post!

Vanmorgen lag hij in de brievenbus, en dit keer heel netjes op tijd: de Quiltmania van januari/februari. Straks dus eerst een heerlijk pot thee zetten en dan op mijn gemak lekker lezen, kijken en genieten van al het moois wat erin staat.


De quilt op de cover is al prachtig, een simpel ontwerp, maar zo mooi en tijdloos door het stof-en kleurgebruik.


Naast de Quiltmania zien jullie 2 siggies. De bovenste kreeg ik vlak vóór de jaarwisseling, de onderste is de eerst in dit nieuwe jaar. Het is altijd leuk om een siggy te ontvangen. Ik sta nu ruim 6 jaar op de siggylijst, en heb er echt al heel veel. Van de eerste 100 heb ik allang een quilt gemaakt en ook van een speciale kerstsiggyruil is een quilt gemaakt. Nu liggen er alweer heel wat siggies in de la....te wachten tot ook die in een quilt verwerkt worden. Binnenkort zal ik ze eens tellen, en als het er genoeg zijn weer een quilt maken.


Wil je ook op de siggylijst? Meld je dan aan bij Annelies, zij verteld je er alles over. Klik op de foto op het blog van Annelies, en je kunt haar bereiken.


Het zou natuurlijk erg leuk zijn om met bloggers ook een siggy te ruilen!


2 opmerkingen:

  1. Veel plezier er mee. Ik ben benieuwd naar de mysteriequilt van Yoko Saito in de quiltmania!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Niet te veel geinspireerd raken, he, want je had al zoveel op je lijstje....:)
    de bouwvakker is weer thuis afgeleverd, oma heeft mail gecheckt en gaat nu met de beentjes op de bank!!
    liefs, mij

    BeantwoordenVerwijderen