Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.zondag 15 januari 2012

Productieve week...

Afgelopen week had ik vrij, en dat was te merken! Mijn Aurora heeft weinig rust gehad. Tja, soms gaat het gewoon allemaal voorspoedig...en zo is er weer een jasje bij. Ook deze lap lag te wachten op een goed patroon. En het is een outdoor-colbertjasje geworden. Wat er zo outdoor aan is? Wel, er zit een gewatteerde voering in. Ik ben nogal kouwelijk, en op deze manier is dit jasje heel handig voor autoritjes [dan is een dikke jas weer niet zo handig] en als het een beetje lekker weer is kun je het ook aan op de fiets....

Gisteravond ook nog een slip gemaakt bij de BH...die was al een poosje af, maar ik ben toch meer van de setjes.....Morgen weer werken, dan is het even uit met de pret.....3 opmerkingen:

 1. Bij jou lijkt het altijd of alles geen moeite kost, jij schudt de meest mooie creaties zo uit je mouw!

  Mooi jasje en volgens mij lopen de ruitjes ook allemaal mooi door! En met lingerie maken ben je ook al zo'n speedy gonzalez. Mooi setje weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is ook weer een mooie jas geworden leuk dat de ruitjes door lopen en dan de ruitjes bij de klep van de zak schuin. Ook het setje is mooi vind de combi van het kant met de lycra leuk. Bij mv zit daar lycra of tule achter het kant? Het heeft een sjieke uitstraling.

  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo koukleum, mooi jasje!!! En over tien jaar is dat kleumerige wel over, hoor.......;)
  leuke outfit voor je blog, ook, prachtig schaartje in de zijbalk!!!
  en nu weer aan het werk, gelukkig niet zo vroeg en heel veel, tot aan al die avonden.....dat zijn er wel veel!!!
  Werkze morgen, liefs, Syl

  BeantwoordenVerwijderen