Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.vrijdag 27 januari 2012

Witte tornado!

Er raasde hier een tornado vanavond....een witte! Gekheid natuurlijk...maar ik was zo benieuwd hoe het patroon was uitgevallen van de tweede BH, dat ik die dus maar snel gemaakt heb. Dit is een cup met diagonale naad...en..hij past echt perfect!
De veranderingen die ik heb gedaan aan de BellaBellaBH zijn dus goed gegaan.
Natuurlijk is een BH zonder slip niet compleet...dus ook een patroon uitgewerkt voor een slip met een brede kanten heupboord.....
De naam voor deze set: Just White.....omdat gewoon wit altijd goed is.

2 opmerkingen:

  1. Inderdaad, je gaat echt als een speer met de lingeriesetjes. Fijn dat je aanpassingen goed gelukt zijn, mooie belijning geworden bij je slip die brede kantband.
    Groetjes, Alice

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat kun je rustig stellen of het een witte is of niet maar je gaat als een tornado. Vind het een mooi setje geworden en is inderdaad erg leuk zo de slip met het kant. Op naar de volgende of is het iets geluwd (haha).

    groejes Corina

    BeantwoordenVerwijderen