Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.zondag 15 januari 2012

Tia Maria!

Een zondagse afsluiter...Tia Maria! Maar dan anders.... Omdat ik helemaal in de flow van de lingerietjes zit...rolde deze set vanmiddag en vanavond nog snel onder de naaimachine door......Alles zelf getekent met HCH....en het past als een huis! Retro is helemaal hip...dus een degelijke onderbroek kan wel weer ;-).

7 opmerkingen:

 1. en ik maar denken aan drank......;)
  zit eigenlijk het lekkerste, he, een degelijke 'onderbroek'.
  heb me weer verbaasd over Maxima op staatsbezoek: heb je haar strakke broeken gezien: geen ribbeltje, geen vetje, geen rolletje, geen onderbroekenrandje.....hoe bestaat het??!
  Jaloers.......uh, beetje wel.......;;))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi setje weer zo en dat broekje is helemaal geweldig met dat kant zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel mooi setje is dit geworden. Mooie kleur heb je gekozen.

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. vind het een heel mooi setje geworden zo met die slip erbij. lijkt een beetje op caramel de kleur. en je gaat als een speer.

  groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een productie zeg, helemaal geweldig, kan ik nog aan tippen. Mooie set geworden in een warme kleur.
  Groetjes, Alcie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Meid wat heb je de vaart erin. In een paar dagen zoveel mooie boven- en onderdingetjes gemaakt. Jeetje, wat ben je goed in lingerie.

  BeantwoordenVerwijderen