Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.maandag 2 juni 2014

DWR

Double Wedding Rings......zo leuk....maar dat vindt niet iedereen [ meer ].
Alweer een flinke tijd geleden had Sylvia een opruimwoede. Dat betekende dat er rigoreus de bezem door een aantal projecten van haar ging.
Zo wilde ze haar DWR in wording echt gaan weggooien!!
Daar heb ik een stokje voor kunnen steken, en heb liefdevol alle onderdelen in ontvangst genomen.
Ik heb het nu gebombardeerd tot mijn terrasproject. Het is prima op de hand te patchen, want ik ben nu in het stadium dat alle elipsvormen aan de witte middendelen gezet worden en dan de blokken weer aan elkaar.
Dit is een elips, 4 van deze vormen en zo'n wit middendeel vormen een blok, een weddingring.
Zo ziet een blok eruit......de ronde en holle vormen zijn natuurlijk ook met een naaimachine te naaien, maar met de hand gaat dus ook heel goed.
En dit is het beginnetje van een rij....ik denk dat ik er zes nodig heb voor mijn bed, en dan natuurlijk zes rijen....Gelukkig wordt het deze week prachtig weer, dus ik denk dat er veel aan de DWR gewerkt wordt!
Fijne week!

3 opmerkingen:

  1. Het wordt erg leuk. Is wel een leuk klusje om het zonder naaimachine te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat word mooi en inderdaad zonde om dat weg te gooien.
    Ben benieuwd naar het eindresultaat.

    Corina

    BeantwoordenVerwijderen