Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.vrijdag 18 maart 2011

Nieuwe kozijnen en een drama!

Het was erg zwaar voor de mannen: maar het kozijn met de openslaande terrasdeuren staat! Het was een hele sjouw, en om het wat lichter te maken zijn eerst de deuren eruit gehaald.
De oude ruit was niet bepaald licht: 150 kilo! De mannen wilden dat eerst niet geloven...maar toen de ruit er eenmaal uitgetild werd hoorde ik een hoop gezucht en andere kreten!


Het was best een vreemd gezicht...toen het muurtje wat onder het oude kozij stond gesloopt was.En dan nu het drama: rond kwart voor zes belde de ''keukenboer'' met een zeer bijzondere mededeling: mijn keuken is er niet! EEuuuhhh...NIET??? Nee, de werknemer die voor het bedrijf ons de keuken heeft verkocht is een tikkie vreemd bezig geweest. Hij heeft gewoonweg de keuken niet besteld bij de fabriek, ook de apparatuur niet. Gewoon niks, nakkes, nada!
Er wordt dus geen keuken geplaatst op 31 maart.
De bewuste verkoper is inmiddels op staande voet ontslagen, want er zijn nog meer klanten benadeeld. Maar wij zijn de eersten van wie er gewoon niks besteld is....[en ik had vorige week nét de rekening voor de keuken voldaan].
Maar goed, de eigenaar van deze keukenzaak was er best ziek van....en heeft een mooi voorstel gedaan om alles toch netjes voor elkaar te krijgen. Dat betekent dat ik nog een aantal weken langer zal koken in de oude keuken..en begin mei zal dan eindelijk mijn droomkeuken gezet worden!
Ben ik ff blij dat de oude nog niet gesloopt is!!!
Als pleister op de wonde kreeg ik een 14delige messenset kado....nee, ik ben de man er niet te lijf mee gegaan!!!

6 opmerkingen:

 1. Nou ja zeg... wat een toestand. Wat een @%#$*&#$!! van een verkoper! Ben benieuwd wat ie daar mee dacht te bereiken. Niet te geloven.
  Wij hebben een badkamer besteld, hopelijk niet bij dezelfde 'boer'. Hoe is 't met je mannetje in het zuiden? Heeft die het nog naar z'n zin met z'n poes?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hopelijk gaat het nu wel goed..... gewoon afwachten en rustig blijven, je kunt er toch niets aan veranderen......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is inderdaad een drame, zit je ook nog langer met troep, wat ontzettend balen en dan krijg je alleen die messen als compensatie?
  het plafond ziet er wel mooi uit zo en wat een licht zal het geven die nieuwe deuren

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He wat een pech, maar wel heel fijn dat de eigenaar er alles aan doet, om jullie te helpen. Sterkte!
  Ik vind het overigens heel erg leuk om elke dag even mee te lezen, hoe jullie bouw vorderd.
  Er wordt hard gewerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heey Ma 2,

  Leuke foto's, mijnes krijg je ook nog, die heeft Rob op z'n laptop!

  Tot snel!

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow 150 kilo, dat is niet mis! En je zou op het eerste gezicht niet denken dat zoiets zo zwaar is. Wat een prutser zeg die verkoper, terecht ontslagen. Hoop dat alles nog uiteindelijk goed is gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen