Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.vrijdag 18 maart 2011

Stucadoor in het pand...

Eergisteren is het plafond met gipsplaten dichtgemaakt. Vandaag kwam de stucadoor om alles weer netjes wit te maken. Maar dat gaat natuurlijk niet zo maar!
Eerst moeten alle naden met gaasband en wat dunne gips aangesmeerd worden. De wanden zijn nu tijdelijk geel door de voorstrijk.
Ook de ramen worden netjes afgeplakt, dus van zemen is niets gekomen vandaag.

Danny wilde wel op de foto, in actie met de gipsspuit [geen idee of dat ook zo heet in stucadoorsland].Claus strijkt met een soort wisser alles weer glad. Het plafond is nu 2x met gips bespoten en gladgestreken. Nu komt er nog 1 laagje overheen, met een licht korreleffect. Het kost dus wel de nodige uurtjes eer het weer mooi is. Morgen en zondag komen de heren weer, dan met met een jongen erbij. Ze hopen morgen weer heel wat meters te maken.


3 opmerkingen:

  1. Ja, nu komt de aap uit de mouw.. jij vind het wel leuk, al die mannen over de vloer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wow, komen ze zelfs op zondag???
    dan moet je toch echt wel appeltaart maken....;)

    BeantwoordenVerwijderen