Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.donderdag 3 januari 2013

Retro!

Retro is weer helemaal hip! Als iets hopeloos ouderwets lijkt noem je het gewoon retro, en ineens doe je helemaal mee.
Dat werkt ook zo in het wereldje van de lingerie. Valt je onderbroek groter uit dan je had gedacht: retro! Zo wilde ik al langer een BH maken met een bredere onderrand. Vroeger noemden ze zo'n model een BH met een maagband...nou...dat klinkt toch weer behoorlijk belegen. Ik vind het een midi-bustier.
Kijk maar wat ik ervan gemaakt heb:

Helaas is Charlotte niet zo goed gevuld als ik...dus het ziet er wat slapjes uit. Maar bij mij sluit de BH mooi aan. Natuurlijk moest er ook een slipje bij.
Het was even puzzelen met het kant. Ik had wat onhandige stukjes over. Maar uiteindelijk is alles toch weer goed gekomen. De lycra heeft een prachtige witte opdruk van een roosmotief. De foto's zijn niet optimaal, want ze zijn net gemaakt en het licht is niet fel genoeg.

5 opmerkingen:

 1. Schitterende lycra.En helemaal van deze tijd de Retro look.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtig, en ik denk dat rob dat niet zo retro zal vinden smile

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi!! En die ' maagband' lijkt me reuze.......hebben we niet allemaal een richeltje daar???............;;))
  fijne zondag, liefs, mij

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is weer een heel mooi setje geworden vind ook de combi lycra en kant er mooi, ook zoals het kant in de slip is verwerkt erg leuk.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Yvonne, jij vroeg naar het patroon van mijn borduurwerk op mijn blog. Het patroon heet, Let's sew designed by Ursula Michael. Ik heb het patroon toendertijd besteld bij, 123stitch.com.

  BeantwoordenVerwijderen