Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.vrijdag 18 september 2009

Maak kennis met Charlotte...

Charlotte is een nieuwe vriendin...helaas is ze iets beschadigd in haar leven, maar ik vind haar mooi genoeg.
Charlotte is mijn lingeriemodel...Helaas komen onze maten niet overeen, maar dat mag de pret niet drukken. Ik zal dus voortaan de nieuwe BH's en slips op Charlotte showen. Het geeft in ieder geval beter weer hoe de modellen zijn, in plaats van dat het plat op tafel ligt.
Ik heb Charlotte aangeschaft in een lingeriewinkel...Ook daar is na een aantal jaren een model ''uit de tijd'', en wordt ze verkocht. Ze mag bij mij oud worden ;-).

6 opmerkingen:

 1. Te oud, hoe is het mogelijk. Nog geen rimpel of rolletje te zien! haha. Ze ziet er geweldig uit in jouw mooie lingerie.
  Willeke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahahahaaa, geweldig! Ik heb ook een "Charlotte" sinds kort! ook onze amten komen niet overeen... Ik heb van kousevoetjes en keukenrol een soort extra cup gevormd. Binnenkort bij kantje Boord even een set voorgevormde cups meenemen, dan staat het allemaal nog wat mooier! ( www.pietenatelier.blogspot.com voor mijn dame)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien beschadigd, maar wat een droomfiguurtje. Je setje ziet er inderdaad zo veel leuker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Charlotte draagt je zwarte set met flair.
  Op naar het volgende mooie setje.
  Groetjes van IngridR

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zo, hey, een figuurtje om jaloers op te worden.
  setje ook!!
  helaas allebei mijn maat niet.....haha
  veel plezier met je nieuwe vriendin!!!
  hartstikke leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. welkom challotte, in deze familie...
  hahahaha....
  creanita

  BeantwoordenVerwijderen